Ystäväni vinkistä päädyin Inspiroidu.vuodatus.net -sivuille. Jäin samantien niihin koukkuun. Pakko oli kokeilla tämän viikon haastetta #38 -Paperikuutioista kokonaisuus.

Haaste:
"Valitse haastetta varten runsaasti erilaisia papereita - tällä kertaa pienetkin palat riittävät. Papereiden ei tarvitse olla samaa sarjaa, mutta yhtenäisen värimaailman saa helposti saman sarjan papereita käyttäen. Tee papereista kuution muotoisia palasia ja lado kuutiot sivulle haluamallasi tavalla. Selkeimmän lopputuloksen saat, kun järjestät kuutiot jonkinlaiseksi kokonaisuudeksi. Kuutioiden koolla tai määrällä ei ole väliä. Kuutioiden kulmat voi pyöristää, niihin voi liimata tarroja tai raaputtaa siirtokuvia. Kuutioihin voi kirjoittaa tekstiä tai niiden sisään voi piirtää. Osana paperikuutioista voi toimia myös valokuvien yksityiskohdat." 

Minun tuotoksen oli tällainen:

Vähän tylsä sivu, mutta nyt en vaan keksinyt mitä sivulle olisin voinut laittaa. Sinisen värin nappasin uikkaressa olevista raidoista. Neliöt on ihan vinkurallaan, mutta ei kai se haittaa :O)

Innostuin kokeilemaan vielä toistakin sivua, jossa neliöitä. Tässä tulos: