Piti päästä kokeilemaan uutta vuokaa, joten piti väsätä kakku. Tämä on tehty mummoni ohjeella ja on muuten tosi hyvää! Ainoa ongelmani oli että kakku jäi sisältä vähän raa'aksi, kun vuoka on keskeltä paljon korkeampi. Täytyy tehdä siis tämä kakku erilaiseen vuokaan.

3 munaa
3dl sokeria
2dl kermaa
200g voisulaa

1tl kanelia
1tl vanilliinisokeria
0,5 tl leivinjauhetta
0,5tl soodaa
5dl vehnäjauhoja

Kuorrutus:
2rkl kylmää kahvia
3rkl margariinia
3,5dl tomusokeria

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kerma ja voisula. Lisää joukkoon varovasti sekoittaen kuivat aineet. Paista 200 asteessa, kunnes kypsä (n. 45 minuuttia)

Kun kakku on jäähtynyt sekoita keskenään kuorrutuksen aineet ja laita kuorrutus kakun päälle.

918680.jpg