Tässä pari täytekakkua, jotka olen tehnyt pojan syntymäpäiville:

547582.jpg

Tässä Jamin 1-vuotis syntymäpäiville tehty Nalle-kakku. Kakkupohjan leikkasin sopivan malliseksi ja päälle kermaa ja ruskeita nonparelleja. Helpolla lapsille mieleinen kaakku.

547583.jpg

Jamin täyttäessä 2 vuotta oli toiveena Spiderman-kakku. Tällainen siitä tuli. Pohjaksi otin laiskuuksissani kaupan valmiin täytekakkupohjan, jonka täytin mansikkahillolla, banaanilla ja kermavaahdolla. Päälle kaulin punaista ja valkoista marsipaania. Seitit pursotin sulatetusta suklaasta. Oli ihan ensimmäinen kerta kun tein mitään marsipaanista. Silloin vannoin että ikinä en enää tee mitään marsipaanista, mutta ehkäpä taas uskaltaudun kokeilemaan.

Toukokuussa Jami täyttää 3 vuotta ja toiveena olisi Turtles-kakku. Pikkuveikka Miko täyttää heinäkuussa 1v ja kakkuun pitäisi keksiä joku kiva idea. Vaahtokarkkitaikinan tekemistä ja maalaamista olen suunnitellut. Tilasin jo värit maalaamista varten. Niiden saapumista innolla odotan että pääsen kokeilemaan. Täytynee hieman harjoitella värien käyttöä ennen varsinaisen kakun tekemistä.