Viime viikolla shoppailtiin kaverin kanssa Tukholmassa. Askartelukauppoja etsimme googlettamalla. Laitan tähän yhteenvedon kaupoista joissa kävimme, jos vaikka helpottaisi jotakuta Tukholmaan matkaavaa!

---

MATTON BUTIKEN, Luntmakargatan 3

---

Kreatiman liike oli miltei tyhjä ja kuulimme että se muuttaa. Vanha liike oli viimeistä päivää auki.  Liike sijaitsi osoitteessa Sveavägen 42. Tätä ei nyt sitten enää ole:

Pakkohan se oli katsastaa uusi liike:

KREATIMA, Kungsgatan 58

Tältä liike näytti sisältä. Väkeä oli paljon kun oli avajaiset. Liike on lähinnä keskittynyt taiteilijatarvikkeisiin. Nyt ainakin vaikutti siltä että skräppitarvikkeita on tosi nuikasti. Vähemmän kuin aiemmassa liikkeessa, enemmän juuri tuota taidetavaraa; erilaisia papereita, maaleja tms...

---

PANDURO HOBBY, Kungsgatan 34

Tarvikkeita kaikenlaiseen askarteluun. Iso liike, iso valikoima...  Täynnä kaikenlaista ihanaa. Paljon skräppi- ja korttitarvikkeita, iso helmivalikoima. Täällä Panduron valikoimaa (suomenkieliset sivut). Aivan ihana kauppa! Kaikenlaiseen askrteluun tarvikkeita!

---

LJUNGGRENS, Köpmangatan 3
Vanhassa kaupungissa sijaitseva pieni liike. Leimasimia, paperia, korttipohjia... Kotisivut Täällä! 

---

SCRAPPARAZZI, Krunkmakargatan 3
Skräppitavaraa...

---

SKAPA HOBBY, Hornsgatan 29 D /edit. 2.12.2012: HUOM! Skapa Hobby on kuulemma lopettanut, sinne ei siis kannata enää suunnistaa!!!
Kaikenlaista skräppäilyyn ja kortintekoon.