Kokeilin ekaa kertaa vaahtokarkkitaikinan tekemistä. ajattelin että on parempi harjoitella ennen pojan synttärikakun tekoa. Taikinan tekovaiheessa ajattelin että taikinasta ei tule koskaan valmista, mutta tulihan siitä :O)

558148.jpg

Voi että nuo sulatetut vaahtokarkit ovat ihania! Pakko oli vähän maistella :O)

558151.jpg

558153.jpg

Taikinan kaulin levyksi leivinpaperin päälle. Ensimmäisellä yrittämällä totesin, että tomusokeria on laitettava tosi reilusti taikinan alapuolelle! Oli tosi vaikeaa saada taikinalevyä irti leivinpaperista... Oli se niin sitkeästi kiinni.

558155.jpg

Kokeilin tehdä koristeita taikinasta. Ikinä ennen en ollut koristeita tehnyt mistään materiaalista, mutta hyvällä mielikuvituksella nuo ruusut jopa tunnistaa ruusuiksi :O) Jätin puolet taikinasta vielä odottelemaan sopivaa hetkeä jat´kaa harjoituksia

558158.jpg

Kokeilin myös vaahtokarkkitaikinalle maalaamista. Kuvaksi valitsin helpon Nalle Puhin. Ensin hahmottelin Puhin paperille ja pistelin neulalla ääriviivat paperin läpi taikinaan.

558160.jpg

Maalaaminen oli yllättävän helppoa. Confetti:n geelivärit olivat tosi peittäviä ja helppokäyttöisiä.

558161.jpg

Alussa kuva näytti hyvältä ja maalaaminen oli helppoa, kunnes siirryin mustaan. En omista tarpeeksi ohkaista pensseliä :o( Ääriviivoista tuli liian paksut. Silmät ja suu ovat liian isot... Eipä taida tästä puhista tulla kakkua, mutta sainhan harjoiteltua. Taustankin menin sössimään pilalle. No, seuraavalla kerralla täytyy laittaa taustaväri ekaksi.

563712.jpg