Haasteena tällä viikolla oli tällainen:

LEMPINIMI

Jos perheen pörröisellä karvapallolla on kymmeniä lempinimiä, tallenna ne. Jos lapsilla on tapana kutsua isää mitä erikoisimmilla nimillä, kirjoita ne ylös. Jos auton rekisterinumero on antanut JUU-alullaan auton lempinimeksi "joo-joo-auto", dokumentoi se. Jos käytät netissä lempinimeä, kerro siitä ja sen synnystä. Lempinimi voi olla kenellä tai millä tahansa, tavallinen tai erikoinen, ihastuttava tai vihastuttava. Jos olet kyllästynyt olemaan kaikille Jossu tai Ansku, pura tuntosi turhautumisesta paperille. Myös Iso Omena voi olla jollekin dokumentoimisen arvoinen lempinimi - vaikkapa ikuisena haaveena.

Mulla ei oo oikeestaan koskaan ollut lempinimeä kun tuntuu että Mari on vaan aina Mari. Pienenä päätin että mä en ole Mari vaan mä oon Mimmi. Siitä tämän sivun aihe :O)

1245761587_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Värit ei kuvassa oikein vastaa todellisia värejä. Noissa ympyröissä on samanlaista oranssia kuin  mitä "MIMMI" -tekstissä. Ympyrät on leikattu kuviopaperista ja tehty niistä "kehykset" kuvalle. Pienet kirjaimet leimattu ja isompi teksti leikattu kartongista.